Tilbakestill og fjern en enhet

Skulle du ha behov for å flytte en enhet fra et nettverk til et annet så kan du enkelt tilbakestille denne og fjerne den fra app.

Fjern enhet
Velg en enhet

Velg enhet som skal fjernes

Velg enhet som skal fjernes fra app. Når du har funnet enheten du vil koble bort så trykk en gang på denne.

Velg innstilinger

Velg innstillinger

Når du er inne på enheten så velg innstillinger.

Fjern enhet

Koble fra enhet

Når du er inne på innstillinger så velg «Koble fra». Etter dette vil enheten fjernes fra app og nullstilles. Denne kan legges til på nytt eller i et annet nettverk. Merk at enheten vil lyse rødt inntil den er lagt til igjen.

Skulle du ikke ha appen tilgjengelig så er det mulig å tilbakestille enheten ved å holde inne knappen merket med «R». Denne finner du bak dimmehjulet på dimmeren.