Legg til et scenario

Sett opp lyset etter hvordan det passer deg. Lag et scenario for belysning over middagsbordet eller sett opp et scenario for kveldsbelysning.

Scenario
Legg til

Legg til et nytt scenario

Et scenario kan være nyttig og er ganske enkelt å sette opp i WiDim Pro appen. For å legge til så trykk på + knappen nederst i menyen og velg «Legg til scenario».

Legg til enhet scenario

Legg til ikon, navn og enheter

For å lage et scenario så må du også velge hvilke enheter som skal være med, diu må navngi samt velge et ikon for scenarioet. Dette for å gjøre det enklere å se og gjenkjenne hvis du har mange scenarioer aktive. For å velge enheter klikk på + i den grå rubrikken.

Inkluder enheter

Velg enheter som skal være med

Her velger du enheter som skal være med i scenarioet. Siden vi her setter opp et for kjøkkenbelysning så velger vi enheter som befinner seg på kjøkkenet. Siden vi har gitt navn til enhetene så vet vi hvor de er. Klikk på haken øverst til høyre for å lagre.

Enhet og navn angitt

Lagre scenario

Nå som alle kjøkken relaterte enheter er med så må vi huske å gå inn på disse pg sette lysstyrken. Her kan du velge alt fra 1% til 100% avhengig av hva du ønsker av scenarioet ditt. Klikk på haken øverst til høyre for å lagre. Scenarioet er nå klart til bruk.

Scenario klart til bruk

Scenarioet er klart til bruk

Tilbake til startskjermen og under fanen scenario så vil det nye scenarioet dukke opp. Spill av for å se om dette oppfører seg som ønsket. Skulle du ønske å endre noe så kan du swipe til høyre blant scenarioene som er listet og du vil få opp en rubrikk som lar deg redigere og endre. Husk å lagre.