Legg til timer eller astrour

Lag enkle automasjoner med timer eller et astrour. La din belysning kjøre av seg selv slik at du kan bruke tiden på noe annet.

Timer astrour
Legg til

Legg til en timer eller astrour

For å legge til en timer eller et astrour så klikk på + nederst til venstre i skjermen. Velg «Legg til regel».

Velg regel

Velg regel

Velg om du ønsker å sette opp en timer eller et astrour. En regel settes opp ved å bestemme tid for av og på, mens astrouret styres etter solnedgang/soloppgang. Begge deler går automatisk etter oppsett.

Sett timer

Sett opp en timer

Når du velger timer så må du også sette opp klokkeslett for når enhetene skal slå seg på og et klokkeslett for når enheten skal slå seg av. Så det vil bli 2 timer oppsett for en lignende styring. Velg hvilke dager dette skal gjelde. Skal dette gjelde hele uken så velger du alle dager. Klikk på haken øverst til høyre i skjermen for å lagre. Velg også enheter som skal være med her og lagre.

astrour oppsett

Sett opp et astrour

Når setter opp et astrour så er det mye som gjøres automatisk i bakkant. Lokasjon og tid finner appen selv. Du trenger kun å legge til et ikon, et navn og velge hvilke enheter som skal være med. Astrouret kjører hele uken.

Velg enheter

Velg enheter og lagre

Klikk på + i den grå rubrikken for å velge enheter. Husk å trykk på haken øverst til høyre i skjermen for å lagre. Du vil etter dette se en oversikt over enheter som er med og som styres av astrouret. Klikk på haken øverst til høyre for å lagre oppsettet.

Astrour klart

Astrouret er klart til bruk

Tilbake til hovedskjermen og når du trykker på fanen «Regel» så vil du se en oversikt over alle regler samt astrouret som er satt opp. Klikker du på en av reglene eller astrouret så vil du en oversikt over enheter som tilhører en av disse. Astrouret er aktivt.