Legg til en dimmer/bryter

Legg til en dimmer eller aktuator i WiDim Pro appen.

WiDim enhets oversikt
Legg til

Legg til dimmer/bryter

Klikk på + ikonet nederst til venstre i skjermen. Velg «Legg til enhet». Når dette er utført vil du få valget mellom å legge til den tradisjonelle dimmeren eller en av aktuatorene som hører til WiDim systemet. Følg anvisningene på skjermen. Appen vil lukkes og du vil bli ført til telefonens WiFi innstillinger.

Velg WiDim nettverk

Tilkobling

Hver WiDim enhet vil ha sitt eget WiFi nettverk. Koble deg til enhetens nettverk. Når dette er utført, gå så inn i WiDim appen igjen.

Velg WiFi lokalt nettverk

Lokalt nettverk

Når du er tilkoblet enhetens nettverk og går inn i appen igjen så får du spørsmål om hvilket nettverk enheten skal tilkobles. Her velger du ditt private WiFi nettverk og ditt passord. Dette er nødvendig for å kunne kommunisere med enheten via appen i etterkant.

Startskjerm

Lås opp enheten

Når stegene ovenfor er utført så vil det røde lyset i enheten slukkes og enheten vil dukke opp i appen. Neste steg blir å låse opp dimmeren. Dette utføres enkelt ved å gå inn på dimmeren og legge inne passordet «luzensedim». Enheten er nå tilgjengelig og kan kontrolleres. 

WiDim Pro bryteraktuator oversikt

Gi enheten navn

Nå som enheten er lagt til og fungerer så kan det være kjekt å navngi enheten og velge et passende symbol for å lettere se hvor enheten befinner seg. Klikk på blyant ikonet øverst til høyre i skjermen for å gi nytt navn og symbol. Husk å lagre.