Ofte stilte spørsmål

Noe du lurer på eller har du en utfordring. Løsningen kan kanskje ligge her.

WiDim Pro på telefon

Spørsmål stilt flest ganger

Støtter WiDim 5 GHz?

Nei, dessverre. WiDim fungerer kun mot 2,4 GHz WiFi nettverk. Verdt å merke seg hvis WiFi Mesh er i bruk.

Tilbakestilling? Hvordan?

Tilbakestilling utføres enkelt ved å holde inne knappen merket mer «R» bak dimmehjulet i ca. 10 sek. Se også tilbakestilling i app.

Kan WiDim integreres?

For øyeblikket kan ikke WiDim integreres mot andre systemer. Mulighet kommer kanskje senere.

Hvorfor lyser det rødt?

Når dimmeren eller aktuator lyser rødt så betyr det at enheten er klar og må kobles opp mot ditt WiFi nettverk.

Ofte stilte spørsmål

Nei, appen er laget for WiDim enheter og gjenkjenner kun disse.

Det kan du. Under «Profil» i appen så kan du endre til ønsket passord. Profilen din finner du ved å klikke på «hamburger» menyen nederst til høyre i appen.

Appen kan benyttes av flere. I siste versjon av appen så er det lagt til en delingsfunksjon. Denne finner du ved å trykke på symbolet nederst til høyre på skjermen(hamburger meny). Velg profil og deling. Her kan du legge inn mailadressen til den du ønsker å dele med. Trykk send. Se mer om deling her.

Dette betyr at dimmeren eller bryteren er lagt til, men ikke låst opp. Du kan enkelt låse opp denne ved å benytte passordet «luzensedim».

Det er mulig. På våre dimme og bryter aktuatorer så kan du koble til en impulsbryter. Når denne er tilkoblet så kan du slå av lyset eller dimme ned lyset med en bryter.

Det kan være ulike årsaker til dette og hovedsaklig så kan dette skyldes telefonens operativsystem og prosesser relatert til dette. Som oftest løses dette ved å starte om telefonen. Se også etter om det finnes en nyere versjon av appen.

Dette er gjerne problemer relatert til WiFi nettverk som kjører på 5 GHz. Pass på at telefonen eller nettbrettet ditt er koblet til 2,4 GHz før du prøver på å tilkoble enheter. 

Er du tilkoblet 2,4 GHz og fortsatt har problemer så kan du prøve å deaktivere 5 GHz nettet på din router og på den måten sørge for at du kun har 2,4 GHz.

Benytter du et WiFi Mesh system så er dette en utfordring da disse gjerne benytter en SSID med både 2,4 og 5 GHz. Er det mulig så deaktiver 5 GHz, legg til enheter. Etter dette kan du gjerne aktivere 5 GHz igjen. På enkelte systemer så kan du koble fra de 2 siste nodene i nettverket og beholde det første som gjerne er direkte koblet mot din router. Etter at enhetetene er lagt så kan du koble til de 2 siste nodene igjen.

Finner du ikke det du ser etter? Kontakt oss!